Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Bilal Topçu, AA Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Bilal Topçu, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği ve 2024 yılını damga vuran olaylara ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Topçu, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, Roketsan, Turkcell Lifebox ve Sony’nin destekleriyle düzenlenen “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor” ve “Günlük Hayat” kategorilerinin yanı sıra özel olarak bu yıl eklenen “Özgür Suriye” kategorisindeki fotoğraflara oy verdi.

“Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar’ın “Şehrin Hayaleti” ve “Kutlamalar” fotoğraflarına oy veren Topçu, “Haber” kategorisinde Muhammed Selim Korkutata’nın “İlk Uçuş” ve “Gün Doğumunda İHA” fotoğraflarını tercih etti.

Topçu, “Günlük Hayat” kategorisinde İsmail Aslandağ’ın “Sırılsıklam” ve Gerald Anderson’ın “Sıradan Bir Gün” fotoğraflarına oy verdi. “Spor” kategorisinde ise Tayfun Coşkun’un “Sevinç Taklası” ve Adem Kutucu’nun “Ata Sporu” fotoğraflarını seçti. “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde ise Gerald Anderson’ın “Gergedan ve Bakıcısı” fotoğrafını beğendi.

Topçu, fotoğraflar arasında Milli Muharip Uçak KAAN’ın da havalandığı geçen yılı hatırlatarak, “KAAN’ı görmek bizi mutlu etti. Farklı kategorilerdeki güzel fotoğrafların yanı sıra Filistin ile ilgili umut veren görüntülerin de olduğunu belirtti. Ateşkesin devam edeceği umudunu dile getirdi ve Türkiye’nin Filistin’e destek verdiğini bu fotoğraflarla gösterdiğini ifade etti.”

Related Posts

Bakan Bayraktar: 2035’e kadar 30 milyar dolarlık yatırım yapılacak

Bakan Bayraktar: 2035’e kadar 30 milyar dolarlık yatırım yapılacak

Konut ihtiyacı için arsa alımını artırdı

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, enflasyonun gerilemesi ve faizlerin düşmesinin gelecek dönemde sektördeki hareketliliği destekleyeceğini vurgularken, artacak talebe yanıt vermek için ciddi arsa alımları yaptıklarını ifade etti.

14 yıl sonra uyanan Bitcoin cüzdanları piyasayı salladı: 2,5 milyar dolarlık transfer

14 yıl sonra uyanan Bitcoin cüzdanları piyasayı salladı: 2,5 milyar dolarlık transfer

Moğolistan’da yıllık enflasyon geriledi

Moğolistan Ulusal İstatistik Ofisi’nin verilerine göre, Haziran ayında enflasyon oranı bir önceki ay olan yüzde 8,3’ten yüzde 8,2’ye düştü. Bu yavaşlamada, alkollü içecekler ve tütün (yüzde 3,7), konut ve kamu hizmetleri (yüzde 21), ev eşyaları ve …

Palandöken: Kredi kartı komisyon farkı esnafın kazancını eritiyor

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, sigara firmalarının ürün tedarikinde yarattığı eşitsizlik ve kredi kartı komisyonlarını esnafa yıkmasının, sigara satışını esnaf için sürdürülemez hale getirdiğini söyledi. Palandöken’e göre bu durum hem esnafı hem de tüketiciyi mağdur ediyor.

Trump, Powell’ı görevden alabileceği gerekçeyi açıkladı!

ABD Başkanı Trump ile Fed Başkanı Powell arasındaki faiz indirimi tartışması alevlendi. Trump, Powell’ı kongreyi yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle görevden alabileceğini belirtti.