Sakarya’da Uyuşturucu Operasyonu: 110 Gözaltı, 4 Tutuklama

Jandarma Operasyonunda 9 Günde 110 Kişi Yakalandı, 4’ü Tutuklandı

Sakarya’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu kullanıcıları ve satıcılarına yönelik 9 gün içinde 110 şüpheli yakalandı. Bu operasyonlar sonucunda 4 kişi tutuklandı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 11-20 Nisan tarihleri arasında uyuşturucu kullanıcıları ve satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlarda 110 şüpheli gözaltına alındı ve uyuşturucu satıcısı olduğu belirlenen 4 şüpheli tutuklandı. Toplamda 1869 gram sentetik uyuşturucu, 290 gram metamfetamin, 46 gram kubar esrar, 30 gram skunk, 2 gram sentetik uyuşturucu hammaddesi, 100 mililitre sentetik uyuşturucu hammaddesi, 85 adet sentetik hap ve 11 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ORKUN KAYA – 3.Sayfa

Related Posts

Aşırı efor çocuklarda kalp hastalıklarını tetikleyebilir

Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cemşit Karakurt, çocuklarda doğuştan gelen veya sonradan gelişen kalp hastalıklarının spor gibi efor gerektiren aktivitelerde hayati tehlikeye yol açabileceğini belirtti. Prof. Dr. Karakurt, “Yaz okullarına kayıt yaptırmadan önce bir doktor kontrolü, olası risklerin önüne geçebilir” dedi.

Diş Hekimi İçin MHRS Düzenlemesi

Diş Hekimi İçin MHRS düzenlemesi! Kamuda görev yapan diş hekimlerine yeni bir uygulama geldi. SABİT MHRS… Bu sistem;  Temmuz ayından itibaren 19 MHRS ve iki

Felç riskinin en yüksek olduğu kan grubu açıklandı

Yeni bir genetik araştırma, A kan grubuna sahip bireylerin 60 yaşından önce felç geçirme riskinin diğer gruplara göre daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Araştırmaya göre O grubu bireyler ise daha düşük risk taşıyor.

Kalbinizde plastik olabilir mi? Uzmanından kritik açıklama

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Demir, mikroplastiklerin yalnızca sindirim sistemini değil; kalp, beyin ve böbrekleri de tehdit ettiğini belirtti. Mikroplastiklerin vücutta iltihap oluşturduğunu söyleyen Demir, kalp krizi riskinin bu nedenle arttığını vurguladı.

Glowika Beauty Center ile güzellik, zihinsel konforla buluşuyor

Glowika Beauty Center, estetik uygulamaların ötesine geçerek ruh, beden ve zihin dengesini esas alan bütünsel bakım deneyimleri sunuyor. İç mimar ve kurucu Begüm Öztap’ın vizyonuyla şekillenen merkez, kişiye özel hizmet anlayışıyla kısa sürede dikkat çekici bir konuma ulaştı. Cilt bakımı, saç terapisi, lenf drenajı ve selülit uygulamaları gibi geniş yelpazedeki hizmetleriyle her mevsime özel protokoller geliştiriyor. Glowika, modern cihaz teknolojilerini manuel terapilerle harmanlayarak misafirlerine hem fiziksel yenilenme hem de zihinsel rahatlama vadediyor.

Yiyecekleri az çiğneyen çocuklarda obezite daha sık görülüyor

Japonya’da yapılan araştırmaya göre az çiğneyen, hızlı ve ağzı doluyken yiyecek tüketen çocukların obeziteye yatkınlık gösterdiği tespit edildi.