Prime Day’de Kaçırılmayacak Fırsatlar için Son Üç Gün

Amazon.com.tr, bu yıl dünyada 10’uncu, Türkiye’de ise 5’inci kez düzenlediği Prime Day kampanyası ile 22 Temmuz 23:59’a kadar, Prime üyelerine özel, tüm kategorilerde kaçırılmayacak indirimler ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kampanyanın son üç gününde Amazon, Prime Day boyunca Türkiye’de en çok satılan ve en iyi performans gösteren ürünleri açıkladı. Mutfaktan evcil hayvan ürünlerine, elektronikten kitap ile kişisel bakım ve kozmetiğe kadar birçok kategoride Prime Day boyunca en çok satan ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Prime Day’in en popüler ürünleri;

  • Amazon.com.tr En İyi Performans Gösterenler: Son 24 saat içinde Elektronik listesinde satış sıralamasında en büyük sıçramayı yapanlar
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Kitap adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Oyuncak adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Bilgisayar adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Spor ve Outdoor adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Bebek adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Mutfak adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Ev ve Yaşam adlı listedeki en popüler ürünler
  • Amazon.com.tr Çok Satanlar: Evcil Hayvan Ürünleri adlı listedeki en popüler ürünler

Amazon.com.tr, Prime Day’de bu yıl da Prime üyelerine özel indirimleri müşterilerinin geri bildirimlerine göre belirledi. Müşterilerinin Prime Day’de en çok indirimde görmek istediği ürünleri tanınmış içerik üreticileri ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları ile birlikte belirleyen Amazon, 1,7 milyon indirim talebi topladı. Prime Day boyunca ise Türkiye’nin istediği bu indirimler önceliklendirildi.

Amazon’un “Prime Day” kampanyası boyunca 22 Temmuz, gün sonuna kadar sunulacak tüm fırsatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli. Üstelik, alışveriş ve eğlencenin en iyilerini tüm vergiler dâhil ayda 39 TL’ye sunan Prime üyeliği, bir ay boyunca ücretsiz denenebiliyor. Ayrıca yıl sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanıyor.

İşte sayısız Prime avantajlarından bazıları:

  • Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
    • Prime’a özel indirimler: Prime üyeleri, sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ayrıcalığı ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimler de kazanıyor. Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde 500 TL ve üzerindeki alışverişlerinde %10 indirim kazanıyor.
    • Seçili ürünlerde indirim oranı tutarında ücret iadesi garantisi: Prime Day boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan seçili ürünlerde ürünün fiyatı düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Amazon hesabına tanımlanıyor.
    • Prime Video: Amazon Prime üyeleri, ücretsiz Prime Video üyeliğiyle ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Rüyanda Görürsün” de dâhil birçok yerli ve yabancı Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da Prime Video uygulaması aracılığıyla erişebiliyor.
    • Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Henüz Prime üyesi olmayanlar www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 günlük deneme süresini hemen başlatıp Prime ayrıcalıklarından ve Prime Day fırsatlarından yararlanabiliyor.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir