Özgür Özel ile görüşmenin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Soruşturma Geçirdi

Bugün sabah düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bilirkişilik yapan bir kişiyi hedef göstermek ve etkilemeye çalışmakla suçlanıyor.

İşte bu gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da bir araya geldiler.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın partisinin haftalık grup toplantısında kayyum uygulamaları ve belediyelere yönelik soruşturmalar sonrasında partisinin izleyeceği yolu açıklayacak.

Toplantı sonrasında İmamoğlu, sosyal medya hesabından Berthold Brecht’e ait ve slogan haline gelen bir şiir dizesini paylaştı:

“Kurtuluş yok tek başına; ya hep beraber ya hiçbirimiz.”

İmamoğlu’nun paylaşımına buradan ulaşabilirsiniz.

Related Posts

Minguzzi cinayetinde 2 kişiye tutuklama talebi

Kadıköy’de bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti soruşturması çerçevesinde İKİ şüpheli tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi.

Trump’tan Gazze konusunda “24 saat içinde” açıklama yapacakları mesajı

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze ile ilgili birçok görüşme yaptıklarını kaydederek, “Muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde neler olduğunu öğreneceksiniz.” dedi.

ABD’de tutuklanan Rümeysa Öztürk hakkında yeni karar

ABD’de tutuklu bulunan Türk doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk’ün Vermont eyaletine nakledilmesine karar verildi.

Bahar Aksu’dan sonra Neriman Onur: Metro alt geçidinde katledildi

Adana’da bir kişi, eski eşini metro alt geçidinde tabancayla başından vurarak öldürdü.

CHP’li Emir: Merkez Bankası 60 milyar dolar rezerv kaybetmiş

CHP’li Emir: Merkez Bankası 60 milyar dolar rezerv kaybetmiş

CHP’den AYM’ye kararına tepki: Bu karar yalnızca hayvanlara değil, bu ülkenin vicdanına yönelmiş bir saldırıdır

CHP’den AYM’ye kararına tepki: Bu karar yalnızca hayvanlara değil, bu ülkenin vicdanına yönelmiş bir saldırıdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir