Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik olayı endişe yarattı. Kent merkezine doğru seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza neticesinde tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekibi, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri vakaya müdahale etti.

Yaralılara ilk yardımı sunan sağlık personeli, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu belirtilirken, trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür trafik olaylarını önlemek için sürücülerin dikkatli olmaları gereklidir. Güvenliğimiz her şeyden önce gelmelidir.

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşlık kadın sabahlık ve terliklerle yol kenarında kaldı, eşi polis arayınca farkına vardı

İtalya’nın Ferrara kentinde 2 Mayıs akşamı ilginç ve düşündürücü bir olay yaşandı. 70 yaşındaki bir adam, karısıyla birlikte seyahat ederken verdiği molada eşini karavanda uyuduğunu sandı ama gerçek bambaşkaydı.

AKP MYK toplandı

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir