Kassam Tugayları liderlerinin hayatını kaybettiğini doğruladı

Ebu Ubeyde: Dayf ve Kassam Tugayları Askeri Konseyi Üyeleri Öldü

Ebu Ubeyde, yaptığı açıklamada, Dayf’ın yanı sıra Kassam Tugayları Askeri Konseyi üyelerinden Mervan İsa, Gazi Ebu Tamah, Raid Sabit, Rafi Selame, Ahmed el-Gandur ve Eymen Nevfel’in yaşamını yitirdiğini belirtti. Ebu Ubeyde, Dayf’ın ne zaman ve nasıl öldüğüne dair detay vermedi.

İsrail ordusu, 1 Ağustos 2024’te Dayf’i öldürdüğünü açıklamıştı.

  • Ebu Ubeyde, Dayf ve Kassam Tugayları Askeri Konseyi üyelerinin ölümünü duyurdu.
  • Dayf’ın ölümüyle ilgili detaylı bilgi verilmedi.
  • İsrail ordusu tarafından 1 Ağustos 2024’te Dayf’in öldürüldüğü açıklanmıştı.

Related Posts

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

Meloni’den İran açıklaması: Amacımız müzakerelere ulaşmak

İtalya Başbakanı Meloni, nükleer silahlarla donatılmış bir İran olamayacağı konusunda G7 ülkeleri olarak hemfikir olduklarını ve üzerinde çalıştıkları amacın, İran’ın nükleer bir güç olmasının önüne geçecek müzakerelere ulaşmak olduğunu söyledi.

Bodrum’a 5 ayda 299 bin yabancı turist geldi

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’a son 5 ay içerisinde hem hava hem de deniz yoluyla 299 bin yabancı turist geldiğini belirten Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Gelen yabancı turistlere baktığımız zaman ilk sırada İngiltere sonrasında; Polonya, Rusya ve Almanya olmak üzere devam ediyor” dedi.

AB’den tahliye desteği

İSRAİL ile İran arasındaki sorunu diplomatik yollarla giderme yaklaşımını öne çıkaran ancak şu ana kadar etkili olamayan Avrupa Birliği, gelişmeleri değerlendirmek üzere dışişleri bakanlarını videokonferans aracılığıyla topladı.

“Bayramdan sonra” demişti; Bahçeli, bugün de grup toplantısı yapmadı

“Bayramdan sonra” demişti; Bahçeli, bugün de grup toplantısı yapmadı

Tuncer Bakırhan: Barış sürecinin başarısı için artık adımlar atılmalı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin grup toplantısında “Ortadoğu’da büyük fırtına koptu bu kritik zamanda. Barış süreci ile ilgili gereklilikler gecikmeden yerine getirilmelidir.” diye konuştu.