İstanbul’da balıkçılar buldu: İmha edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde Denizde Bulunan Eğitim Mayını İmha Edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde denizde bulunan eğitim mayını, güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Şile Limanı’nda bir cisim gören balıkçılar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye, Sahil Güvenlik ve Su Altı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede cismin eğitim mayını olduğu belirlendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında bölgeye araç ve yaya girişi geçici olarak kapatıldı. Eğitim mayını, Sahil Güvenlik ve SAS ekipleri tarafından Şile açıklarında etkisiz hale getirildi.

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşlık kadın sabahlık ve terliklerle yol kenarında kaldı, eşi polis arayınca farkına vardı

İtalya’nın Ferrara kentinde 2 Mayıs akşamı ilginç ve düşündürücü bir olay yaşandı. 70 yaşındaki bir adam, karısıyla birlikte seyahat ederken verdiği molada eşini karavanda uyuduğunu sandı ama gerçek bambaşkaydı.

AKP MYK toplandı

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir