Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl’den ziyaret

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Depremin ardından ailesiyle birlikte Bilecik’e gelen Kenziman, eşi ve ablası ile hayatını yeniden kurmaya çalışıyor.

Aileye destek olmak isteyen tanıdıkları, kendi evlerini Kenziman ailesine vererek kendileri kiraya çıktı. Bu örnek dayanışma karşısında duygularını dile getiren Vali Aygöl, “Milletimizin fedakârlığı ve birlik ruhu her zaman en büyük gücümüz olmuştur. Depremin yaralarını sarmak için devlet ve millet el ele verdik, kimseyi yalnız bırakmadık. Adil Bey ve ailesi gibi nice vatandaşımız, hayata yeniden tutunmak için mücadele ediyor. Biz de devlet olarak onların yanında olmaya, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımız sahipsiz değil, yalnız değil. Gerek sosyal yardımlar gerekse istihdam imkânlarıyla depremzede ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Adil Kenziman, Bilecik halkının ve yetkililerin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı duyduğu minnettarlığı dile getirerek, “Deprem sonrası çok zor günler geçirdik ama Bilecik’e geldiğimizden beri kendimizi yalnız hissetmedik. Bizi bağırlarına basan, yardım elini uzatan herkese teşekkür ediyorum. Devletimiz bizi asla yalnız bırakmadı. Bıraktı dersek yalan söylemiş oluruz. Bütün ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Tüm devlet büyüklerimize ilgilerinden dolayı minnettarız. Burada yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz ve biliyoruz ki yalnız değiliz” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, tanık ifadeleri doğrultusunda tutuklama talebiyle hakim önüne çıkarıldı. Adem Soytekin ve Servet Yıldırım’ın etkin pişmanlık kapsamındaki ifadeleri sonrası Pehlivan hakkında başlatılan soruşturmada tutuklama kararı çıktı.

CHP’li Emir’den ‘zeytin kıyımına’ tepki

CHP’li Murat Emir, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na bugün gelen yasa teklifinin “zeytin kıyımı”na yol açacağını savunarak, yasanın geri çekilmesi için çağrıda bulundu.

İran ve Rusya’dan ABD’ye ‘Sakın karışmayın’ uyarısı: Çok sert sözler geldi

İsrail ve İran arasındaki çatışmalar 7 gündür devam ederken ABD’nin askeri destek verip vermeyeceği merakla bekleniyor. İsrail Başbakanı Netanyahu, özellikle İran’ın nükleer tesislerini vurmak için ABD silahlarına ihtiyaç duyarken Trump’ı ikna etmek …

İmamoğlu’nun annesi ve küçük oğlu da araştırıldı

MASAK’ın, İmamoğlu ailesi ile ilgili yeni bir raporu ortaya çıktı. Raporda bazı emlak alımları nedeniyle aklama suçları olduğu iddiası yer aldı ve ‘Müsadere’den söz edildi.

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

Meloni’den İran açıklaması: Amacımız müzakerelere ulaşmak

İtalya Başbakanı Meloni, nükleer silahlarla donatılmış bir İran olamayacağı konusunda G7 ülkeleri olarak hemfikir olduklarını ve üzerinde çalıştıkları amacın, İran’ın nükleer bir güç olmasının önüne geçecek müzakerelere ulaşmak olduğunu söyledi.