Eski eşini ve kızını cinayet görüntüsüyle tehdit etti: Serbest bırakıldı

İstanbul’da Eski Eş Tarafından Tehdit Edilen Kadın ve Kızı Şikayetçi Oldu

İstanbul’da Bahar Aksu’nun eski eşi tarafından sokak ortasında öldürülmesiyle ilgili şok edici gelişme yaşandı. Talat B, 10 yıl önce boşandığı H.E. ve kızı B.B.’ye ölüm tehditleri içeren bir video gönderdi ve ‘Sıradaki kendisini hazırlasın’ mesajını iletti. Anne ve kızının şikayeti üzerine Talat B. gözaltına alındı.

H.E.’nin ifadesine göre eski eşi, geçen yıl eylül ayında yapılan evlilikten haberdar olduktan sonra tehditler savurmaya başlamış ve son olarak müracaat etmeye karar vermişler. B.B. ise babasının sürekli tehdit ve hakaret içeren mesajlar gönderdiğini belirtmiş ve son mesajın ardından şikayetçi olmaya karar verdiklerini dile getirmiştir.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Talat B., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmış ve 2 ay süreyle uzaklaştırma kararı almıştır.

Related Posts

Bir şehir ishal oldu! Vaka sayısı arttıkça artıyor

Ankara’da ishal vakalarında artış, yurttaşları ve sağlık yetkililerini alarma geçirdi. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, olası salgına karşı hijyen ve su tüketimi konusunda uyarılarda bulundu.

ABD’den Ukrayna’ya yeni silah sevkiyatı iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Ukrayna’ya silah göndermeye devam edeceklerini açıklamasının ardından, ek Patriot hava savunma sistemi göndermeyi düşündüğü iddia edildi. Wall Street Journal’ın (WSJ) ismini vermek istemeyen iki yetkiliye dayandırdığı …

Elon Musk’ın Grok’u, “antisemitizm ve Hitler’e övgü” nedeniyle şikâyet edilen paylaşımlarını kaldırdı

Elon Musk’ın Grok’u, “antisemitizm ve Hitler’e övgü” nedeniyle şikâyet edilen paylaşımlarını kaldırdı

Meclis Başkanı Kurtulmuş ve MİT Başkanı Kalın bir araya gelecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” süreci ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek üzere yarın TBMM’de bir araya gelecek.

Basın meslek örgütlerinden SÖZCÜ TV’ye destek

Basın meslek örgütleri, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) idari para ve 10 günlük ekran karartma cezaları verdiği Sözcü TV’nin Ankara bürosuna destek ziyaretinde bulundu.

Sonun başlangıcı… Schengen tarih mi oluyor?

Polonya, AB üyesi 3 ülkenin sınır kontrollerine başlamasının ardından düzensiz göç ile mücadele için sınır kontrollerine başlama kararı aldı. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler arasında serbest dolaşım hakkı tanıyan Schengen Vizesi, Polonya’nın aldığı karar ile zora girdi.