Bursa’da Tarihi Uyuşturucu Operasyonu

Bursa’da narkotik polisinin gerçekleştirdiği tarihi operasyonda şehir tarihinin rekoru kırıldı. Uyuşturucu satıcısının minibüsünde yapılan aramada kartonlara zulalanmış 600 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kolilerce ele geçirilen haplar “Pes” dedirtti. Operasyon çerçevesinde bir kişi tutuklandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir uyuşturucu satıcısının minibüsüne yapılan operasyonda 600 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Daha önce en yüksek miktarda 86 bin hap ele geçiren Bursa Polisi 600 bin hap ele geçirerek binlerce genci zehirlenmekten kurtardı.

Bursa’yı kan emicilerden temizlemek adına gece gündüz çalışan ekipler, son olarak uyuşturucu madde ticareti yaptığı öğrenilen A.A.Ç.’yi hem teknik hem de fiziki takibe aldı. Yapılan fiziki ve teknik takip sonucu operasyon için düğmeye basıldı. A.A.Ç.’nin ev ve aracında yapılan aramada kolilere doldurulmuş toplam haplar ele geçirildi. İfadesi alınan A.A. Ç. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonların aralıksız süreceğini açıkladılar. – BURSA

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşlık kadın sabahlık ve terliklerle yol kenarında kaldı, eşi polis arayınca farkına vardı

İtalya’nın Ferrara kentinde 2 Mayıs akşamı ilginç ve düşündürücü bir olay yaşandı. 70 yaşındaki bir adam, karısıyla birlikte seyahat ederken verdiği molada eşini karavanda uyuduğunu sandı ama gerçek bambaşkaydı.

AKP MYK toplandı

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir