Başına buz kütlesi düşen üniversiteli genç, hastanede hayatını kaybetti

Erzurum’da Buz Kütlesi Başına İsabet Edince Üniversiteli Öğrenci Hayatını Kaybetti

Erzurum’da gece saatlerinde meydana gelen acı olayda, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Arif Talat Algın, yolda yürürken çatıdan kopan buz kütlesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi’nde, 1’inci Sümbül Sokak’ta gerçekleşti. Apartman çatısından düşen buz kütlesi, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3’üncü sınıf öğrencisi Algın’ın üzerine düştü.

Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Algın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Okulunda düzenlenecek olan törenle anılacak

Hayatını kaybeden öğrenci için yarın Edebiyat Fakültesi’nde bir tören düzenleneceği belirtildi. Fakülte bahçesinde gerçekleştirilecek törenin ardından Algın’ın cenazesi Bursa’ya gönderilecek. (DHA)

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Yeni Papa yapay zekaya savaş açtı: İnsan onuruna ve adalete tehdit

Geçtiğimiz gün Katoliklerin yeni ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı olarak seçilen Papa 14. Leo, ilk mesajında, yapay zekanın, insan onurunun, adaletin ve emeğin savunulmasında yeni zorluklar oluşturduğunu belirtti. Papa 14. Leo, “Kilise, herkese kendi sosyal öğreti mirasını sunuyor.” dedi.

3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan katil, eşine ‘Sıra sende’ demiş

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu (52) ve bir villada çalışan Muhammet Akbaba’yı (49) silahla vurarak öldüren, iki kişiyi de yaralayan Özcan Aybey’in (42) yargılandığı davanın duruşmasında dinlenen boşanma aşamasındaki eşi Nazlı Aybey (25), eşinin kendisini daha önce darbettiğini belirtip, “Özcan ayrıldıktan yaklaşık 6 dakika sonra silah seslerini duydum. Bana da ‘Senin yüzünden annen ve baban öldü, sıra sende’ yazılı bir mesaj attı” dedi.

Canlı yayında yere yığıldı! Cümlesini tamamlayamadan fenalaştı

Amerikalı siyaset analizcisi Camryn Kinsey, “Fox News at Night” adlı programda aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kinsey cümlesini tamamlayamadan bilincini kaybederek bayıldı

Putin, Kremlin Sarayı’nda Zafer Günü resepsiyonu verdi

Tüm baskı ve engellemelere rağmen 9 Mayıs Zafer Günü kutlamalarına katılmak üzere Moskova’da bulunan yabancı lider ve konuklar adına Kremlin Sarayı’nda Rus lider Putin tarafından resepsiyon verildi.

Trump ve Netanyahu arasında ipler kopuyor: ABD’den sarsıcı hamle

İsrail Ordu Radyosu’nda ABD Başkanı Donald Trump’ın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yla “manipülasyon” endişeleri sebebiyle teması kestiğinin aktarılmasının ardından Trump ve Netanyahu hükümetlerinin arasının daha da açıldığına işaret eden bir …

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Öcalan’ın fesih çağrısından 70 gün sonra PKK duyurdu: Kongremizi yaptık, tarihî kararlarımızı yakında açıklayacağız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir