Balıklıgöl’de sömestir ve hafta sonu yoğunluğu

Şanlıurfa’nın Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi Sömestir Tatili ve Hafta Sonu Yoğunluğuyla Dolup Taşıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Şanlıurfa’daki tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi, sömestir tatili ve hafta sonu nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

BOŞLUK BULANLAR AKIN ETTİ

Hazreti İbrahim’in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak bilinen tarihi mekan, yarıyıl tatilini ve hafta sonunu fırsat bilen misafirler tarafından ziyaret ediliyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK DOĞAL AKVARYUMU

Farklı illerden gelen ziyaretçiler, dünyaca ünlü “en büyük doğal akvaryum” olarak kabul edilen ve inanç turizminde önemli bir yere sahip olan bu mekanda tarihi deneyimler yaşıyor.

Şehrin sembolü haline gelmiş yerleşkede bulunan dini mekanları ziyaret eden misafirler, balıklara yem atarak anı fotoğrafları çektiriyorlar.

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşlık kadın sabahlık ve terliklerle yol kenarında kaldı, eşi polis arayınca farkına vardı

İtalya’nın Ferrara kentinde 2 Mayıs akşamı ilginç ve düşündürücü bir olay yaşandı. 70 yaşındaki bir adam, karısıyla birlikte seyahat ederken verdiği molada eşini karavanda uyuduğunu sandı ama gerçek bambaşkaydı.

AKP MYK toplandı

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir