Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye sosyal medyada çağrı: Gelin bu davanın önünü açın, suça karışanların tamamı yargılansın

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş‘in eşi Ayşe Ateş, bu akşam katıldığı televizyon programının ardından yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye; “Gelin, bu davanın önünü açın. Suça karışanların tamamı yargılansın. Geride zihinleri meşgul eden küçücük bir şüphe, toplum vicdanını rahatsız eden en ufak bir adaletsizlik kalmasın” diye seslendi.

VİDEO HABER – Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: Özgür Özel ‘Bu işte Devlet Bahçeli’nin bir dahli olduğunu düşünüyor musun’ diye sordu

Ayşe Ateş, bu akşam katıldığı televizyon programının ardından X hesabından canlı yayında yaptığı açıklamalara dikkati çekerek MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye seslendi.

Ateş’in yaptığı paylaşım şöyle:

“Ankara’nın göbeğinde güpegündüz adice işlenmiş bu menfur cinayette hiçbir dahlinin ve bilgisinin olmadığına inandığım Devlet Bahçeli’ye son bir çağrı yapmak istiyorum: Gelin, bu davanın önünü açın. Suça karışanların tamamı yargılansın. Geride zihinleri meşgul eden küçücük bir şüphe, toplum vicdanını rahatsız eden en ufak bir adaletsizlik kalmasın. MHP ve Ülkü Ocakları, bu zandan, bu töhmetten, içine sızmış bu suç şebekesinden kurtulsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx