Soma’daki orman yangınında 2 gözaltı!

Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan yangın, ekiplerin hem havadan hem de karadan yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedenine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ise iki kişi tutuklandı.

Yangın, Soma’ya bağlı Turgutalp Mahallesi Kentpark yakınlarında başlamış ve kısa sürede Kozanlı Mahallesi’ne sıçramıştı. Tedbir amaçlı boşaltılan Kozanlı Mahallesi sakinleri, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte rahat nefes aldı. Manisa Valiliği, yangının tamamen kontrol altına alındığını resmi X hesabı üzerinden duyurdu.

2 GÖZALTI

Soma Cumhuriyet Başsavcılığı, yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında üç şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Yapılan açıklamada, şüphelilerden ikisinin sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı, bir şüphelinin ise gözaltı sürecinin devam ettiği belirtildi. Soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Related Posts

Gazze’nin tamamının işgali için tarih verildi: Bir milyon Filistinli sürgün edilecek

İsrail ordu komuta kademesi, birliklere Gazze kentini işgal hazırlıklarına başlanması talimatı verdi. Yedioth Ahronot gazetesi, Gazze kenti ve civarındaki yaklaşık bir milyon Filistinlinin sürgün edilmesini öngören işgalin eylül ayından önce başlamayacağını yazdı.

Bahar Candan’ın dans videosu sosyal medyayı ikiye böldü: Yas mı hayat mı

Sosyal medya ünlüsü Nihal Candan’ın ölümünden 55 gün sonra kız kardeşi Bahar Candan, Tiktok’ta dans videosu paylaştı. Candan’ın bu paylaşımı sosyal medyada hem tepki hem destek aldı.

Mersin’de yangın devam ediyor! Alevler büyüdü bir mahalle boşaltıldı

Mersin’in Anamur ilçesinde dün başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Ovabaşı Mahallesi tedbir amaçlı boşaltıldı.

Özgür Özel açıklamıştı: Murat Kapki’den ‘Mücahit Birinci’ ifadesi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li Mücahit Birinci’nin avukatlığını üstlendiği Murat Kapki’ye tahliyesi karşılığında yalan ifade vermeyi teklif ettiği ve 2 milyon dolar istediğini duyurmuştu. Kapki’nin, başlatılan soruşturma kapsamında bugün cezaevinde ifade verdiği öğrenildi.

Onyekuru yeni takımında ilk maçına çıkıyor

Gençlerbirliği’nin yeni transferi Onyekuru, Antalyaspor maçının kadrosunda yer alacak.

Bir şehir salgın alarmında: Aniden başlıyor, hızla yayılıyor

Almanya’nın Hamburg kentinde Hib salgını yayılıyor. Bu hastalık özellikle bağışıklığı zayıf insanları hedef alıyor. Uzmanlar uyardı, önlemler hemen alınmazsa vaka sayısı artabilir…