Balıkesir beşik gibi: Sındırgı’da vatandaşlar ikinci geceyi de dışarıda geçirdi

Balıkesir’de önceki akşam 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 19.53’te meydana gelen ve merkez üssü Sındırgı ilçesi olan depremin ardından bölge beşik gibi sallanıyor.

ART ARDA 4 ÜSTÜ DEPREMLER

AFAD, dün saat 19,37’de 4,1, 19.52’de 4,4 ve 20.13’te 4,5 büyüklüğünde üç sarsıntı daha meydana geldiğini açıkladı.

Uzmanlar bölgedeki artçı depremlerin bir süre daha devam edeceğini belirtiyor.

STADYUMDA SABAHLADILAR

Paniğe kapılanlar, ikinci geceyi de dışarıda geçirdi.

Artçılar nedeniyle evlerine girmek istemeyen vatandaşların toplanma noktası; Sındırgı Stadyumu oldu.

Related Posts

CHP’den AK Parti’ye geçeceği iddiasıyla gündemde: Özlem Çerçioğlu kimdir?

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, son günlerde siyasette tartışma yaratan “CHP’den ayrılıp AK Parti’ye katılacağı” iddialarıyla gündeme geldi. Türk siyasetinde uzun yıllardır aktif olan Çerçioğlu’nun siyasi kariyeri ve yaşam öyküsü merak ediliyor. Peki, Özlem Çerçioğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Soma’daki orman yangınında 2 gözaltı!

Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan ve kontrol altına alınan orman yangını sonrası, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış nedenine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ise iki kişi tutuklandı.

Güney Kore’nin tutuklu eski başkanı Yoon Suk Yeol’ün eşi de tutuklandı

Güney Kore’nin tutuklu eski başkanı Yoon Suk Yeol’ün eşi de tutuklandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: Yangın kontrol altına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale’de çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden orman yangınının kontrol altına alındığını açıkladı. Yangına bin 645 personel, 16 hava aracı ve 489 kara aracıyla müdahale edilirken, 2 bin 220 kişi güvenli bölgelere tahliye edildi.

Ankara’da hafriyat kamyonu dehşeti: İki ölü

Ankara’da bir hafriyat kamyonu, yol kenarında yürüyen iki kişiyi altına aldı. Olayda kamyonun altında kalan iki kişi, yaşamını yitirdi.

Prof. Dr. Yakın Ertürk: Bu sadece iktidarın, siyasi partilerin ve PKK’nın değil; hepimizin meselesi

“Adalet ve demokrasiyi sağlayamayan bir sürecin barış getirme şansı yok”