Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

Yeşilay Samsun Şubesince 60 branştan 60 sporcuya bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi.

Atakum Olimpik Havuz tesisinde düzenlenen eğitimde sporculara tütün, alkol, madde ve teknoloji bağımlılıklarının zararları, uzak durma ve kurtulma yöntemleri anlatıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin, AA muhabirine, spor yapan gençleri bağımlılıktan uzak tutmak istediklerini, bu nedenle farkındalık eğitimi düzenlediklerini söyledi.

Yeşilay Samsun Şube Başkanı Emre Güneş ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile 17 ilçede bağımlılıklarla ilgili çalışma yürüttüklerini belirterek, “Eğitimlerle çocuklarda, gençlerde farkındalık oluşmasını sağlıyoruz. Bu farkındalığı oluşturduğumuz zaman çocuklar zaten kendilerini şekillendirmeye başlıyor. Bizim amacımız rol model oluşturmak. Burada müdürlerimiz, antrenörlerimiz var. Örnek olarak çocuklar bunları gördükçe kendilerini geliştirmeye başlıyor. Biz genel bir farkındalık oluşturup, genel bilgilendirme yapıyoruz ve daha çok bu konuda teşvik etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı: Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesisine yönelik atılan adımdan memnuniyet duyuyoruz.

Dışişleri Bakanlığı: Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesisine yönelik atılan adımdan memnuniyet duyuyoruz.

Karpuzları Ücretsiz Dağıttı

Zafer Dolu, kamyonla aldığı karpuzları vatandaşlara ücretsiz dağıtarak dayanışma örneği sergiledi.

Üsküp’te Filistin’e Destek Gösterisi

Üsküp’te yapılan gösteride, Filistin’deki soykırıma ve insani yardım kısıtlamalarına tepki gösterildi.

Hilalnur Tüzün Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

17 yaşındaki Hilalnur Tüzün, erkek arkadaşının saldırısının ardından trafik kazasında öldü.

Musaba Gençlerbirliği Maçında Yok

Samsunspor’un yeni transferi Anthony Musaba, sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Galatasaray’ın eski yıldızı Albert Riera Avrupa’yı salladı

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen İspanyol teknik direktör Albert Riera, Sloven temsilcisi Celje’nin başında Avrupa’da adından söz ettiriyor. UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano’ya konuk olan Riera yönetimindeki Celje, sahadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla sürpriz bir sonuca imza atan Riera, kısıtlı imkanlarla büyük bir iş başardı.