Sular yükseldi, ırmakta mahsur kaldılar

Antalya’da 112 Acil Çağrı Merkezine İhbar: Manavgat Irmağında Mahsur Kalan İki Kişi Kurtarıldı

Antalya’da, Manavgat Irmağı’nda mahsur kalan iki kişi ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Manavgat Birimi Kurtarma ekibi harekete geçti. Ayrıca olaya Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar ve Merkez Jandarma Karakolu ekipleri de müdahale etti.

Manavgat Şelalesi’nin alt kısmında sık sık mahsur kalma olaylarının yaşandığı bilinen bir bölgede mahsur kalan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından botla kurtarılarak kıyıya çıkarıldı.

“Yükselen Irmağın Tehlikesini Fark Edemedik”

Manavgat’a inşaatlarda çalışmaya gelen Mustafa Endelek, izin gününde arkadaşlarıyla gezmek için Manavgat’a geldiklerini belirtti.


Suların yükseldiğini fark etmeyince ırmaktaki adacıkta mahsur kaldılar

Endelek, arkadaşlarıyla Manavgat Şelalesi’ni gezdikten sonra araçla ırmağın karşı kıyısına geçtiklerini anlattı. “Irmak kıyısına gittiğimizde, çevrede eğlenen insanlar vardı. Biz de onlara katılmak için yürüdük. Ancak ırmağın yükseldiğini fark etmedik. Arkadaşlarım çıkarken ben yüzme bilmediğim için çıkamadım. Özkan beni ikna etmeye çalıştı ama başaramadı. Beni kıyıya çıkarırken yakınlarımın boğulduğu olaylar aklıma geldi. Yardım için AFAD’a telefon açtık ve bizi kurtardılar. Başta AFAD olmak üzere herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Zafer Partisi’nden ‘o paylaşımlar’ sonrası açıklama: İl Gençlik Kolları Başkanı’ndan ‘Ümit Özdağ’ iddiası

Zafer Partisi İstanbul Gençlik Kolları’nın yapmış olduğu ‘Sırrı’ ve ‘sarı torba’ imalı paylaşımları sosyal medyada tepki çekmişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, paylaşımlar hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Parti tarafından peş peşe açıklamalar geldi.

Nemrut’a giden vatandaşlara bozayı uyarısı

Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü’ne giden piknikçileri, kış uykusundan uyanan bozayılar konusunda uyardı.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlandı… Annesi tabutu başında ağıtlar yaktı: Cenaze namazını İhsan Eliaçık kıldırdı

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninin ardından cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne getirilen Sırrı Süreyya Önder’in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Önder’in annesi Zeliha Önder’in oğlunun tabutuna sarılarak ağıt yaktığı anlar kameralara yansıdı. Cenaze namazı Önder’in vasiyeti üzerine İhsan Eliaçık tarafından kıldırıldı.

HDF’den CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Sosyaldemokrat Halk Dernekleri Federasyonu (HDF), saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’ için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

İsrail tüm geçiş noktalarını kapattı: Gazze açlıkla karşı karşıya

İsrail’in 2 aydır tüm geçiş noktalarını kapatmasıyla birlikte tam anlamıyla kıtlığa sürüklenen Gazze Şeridi’nde ciddi gıda sıkıntısı yaşıyor.

Özgür Özel: Mutlaka bir azmettireni vardır

Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel, saldırgan için “Mutlaka bir azmettireni vardır” dedi. Saldırının Önder’in ölümünün önüne geçmemesi gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir