İspanya’dan İsrail kararı: Mermi alımını iptal etti

İspanya hükümeti, İsrail’in Filistin saldırılarını eleştirmeye devam ediyor ve 28 Mayıs’ta Filistin’i resmen tanıdı. Bugün yapılan açıklamada, İspanya İçişleri Bakanlığı için İsrail’den mühimmat alımıyla ilgili sözleşmenin tek taraflı olarak iptal edildiği duyuruldu.

Adı açıklanmayan bir hükümet kaynağı, Ekim ayında Guardian LTD firmasından 15 milyondan fazla 9 mm’lik mermi için yapılan 6,6 milyon Euro değerindeki sözleşmenin iptal edildiğini belirtti.

Related Posts

AKP’li Ekinci’den Demirtaş açıklaması: Demirtaş’a suçlu muamelesi yapmak doğru olmaz

AKP’li Ekinci’den Demirtaş açıklaması: Demirtaş’a suçlu muamelesi yapmak doğru olmaz

Dünya, üç vagon altının peşinde! Heyecanlandıran mektubu belediye başkanına gönderdiler

2. Dünya Savaşı’nda ortadan kaybolan ve bir dağın altındaki gizli tünellerde olduğu iddia edilen 3 vagon Nazi altınının Polonya’nın Wałbrzych kentinde olduğu belirtildi.  Wałbrzych kentinin yetkilileri aldıkları bir mektup ile olayın doğrulandığını ve araştırmalara başladıklarını belirtti.

Rusya: Donetsk’te Mihaylovka yerleşim yerini ele geçirdik

Rusya: Donetsk’te Mihaylovka yerleşim yerini ele geçirdik

Tarihi karar 38 yıl sonra geldi: Ömrü hapiste geçti ama suçsuzmuş

İngiltere’de adalet sisteminin en çarpıcı adli hatalarından biri 38 yıl sonra düzeltildi. 1987 yılında işlenen bir cinayetten hüküm giyerek tam 38 yıl hapis yatan 68 yaşındaki Peter Sullivan, DNA bulgularının suçsuz olduğunu kanıtlamasının ardından serbest bırakıldı.

Katil İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı 52 bin 928’e çıktı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 20 artarak, 52 bin 928’e yükseldi.

Trump ve Şara Riyad’da bir araya geldi

ABD Başkanı Donald Trump ve Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bir görüşme gerçekleştirdi.