CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.

Related Posts

İnegöl’de Tarihi Eser Operasyonu

İnegöl’de Roma ve Bizans dönemine ait 2 heykel ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

CHP’li Günaydın: Türkiye G20 ülkesi ama 30 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyor

CHP’li Günaydın: Türkiye G20 ülkesi ama 30 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyor

Eşini öldürüp, dokuz ay küvette bekletmişti! Korkunç cinayetin zanlısı sahte kimlikle yakalandı

Kırıkkale’de 18 yıl önce eşi Özgür Sungur’u öldürüp, cesedini evindeki küvette dokuz ay beklettikten sonra tutuklanan Fatma Sungur isimli kadın, cezaevinden firar etti. Sungur, sahte kimlikle yakalandı.

NATO Genel Sekreteri Rutte’den ABD dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘barış’ telefonu

İletişim Başkanlığı, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte’nin ABD’deki Rusya-Ukrayna zirvesi sonrası dönüş yolunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradığını açıkladı. Görüşmede, Türkiye’nin Ukrayna barış süreci ve Karadeniz’in güvenliği konusundaki önemli rolü ele alındı.

Adana’da pos tefecilerine gözaltı

Adana’da pos cihazları üzerinden tefecilik yapan iki kişi ile sahte plaka ürettiği belirlenen bir kişi polis tarafından yakalandı.

Erbakan’dan Erken Seçim Çağrısı

Fatih Erbakan, Türkiye’deki ekonomik durumu eleştirerek 2026’da erken seçim yapılmasını istedi.