Alkollü Sürücünün Kazası: Durumu Ağır

Alkollü Sürücüden Kaza: Tofaş Sürücüsü Ağır Yaralandı!

Eskişehir’de alkollü araç kullanarak ehliyetine el konulan sürücü, ehliyetini geri aldıktan sonra kaza yaptı ve ağır yaralandı.

Olay, Odunpazarı ilçesi Erenköy Mahallesi’nde meydana geldi. 23 yaşındaki G.Ş. idaresindeki 06 DPU 368 plakalı Tofaş marka araç, H.B. idaresindeki kamyonetle çarpıştı. Kaza sonucu kamyonet duvara çarparken, Tofaş’ın ön kısmı tamamen hasar gördü ve sürücü G.Ş. araçta sıkıştı.

Sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Alkollü olduğu belirtilen sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Alkol alarak ehliyetine el konulan ve sonra geri alan sürücü G.Ş.’nin tedavisine devam edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

CHP’li vekillerden TBMM komisyonunda korsan eylem: İmamoğlu’nu bahane ederek oturumu sabote ettiler

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Başkan Hüseyin Yayman başkanlığında toplandı. Yayman, internet sitelerinin görünürlüğü ve olası kapanma riskine değinerek, çocukları zararlı içeriklerden korumanın önemine dikkat çekti. Toplantının ilerleyen bölümünde CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ve diğer CHP’li vekiller usul tartışması bahanesiyle komisyonu masalara vurarak sabote etti.

Murat Ongun’dan X tepkisi: ‘İstanbul’dan korkuttu, Silivri’den tüketti’

İBB soruşturmasında tutuklu bulunan Medya AŞ Genel Müdürü Murat Ongun, X’te Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun hesabının engellenmesine ilişkin olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Ekrem İmamoğlu’na cezaevindeyken bile çelme takmaya çalışmak, tek kelimeyle tükenmişliktir” dedi.

Eski eşini ve kızını cinayet görüntüsüyle tehdit etti: Serbest bırakıldı

Ankara’da, İstanbul’da Bahar Aksu’nun eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldüğü anlara ilişkin videoyu eski eşi ve kızına gönderip, ‘Sıradaki kendisini hazırlasın’ yazarak, tehditte bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Talat B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 gün önce Bahçeli’yle görüşen Erdoğan, yeni ‘süreç’ için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AKP Genel Merkezi’nde bazı bakan ve milletvekilleri ile bir araya gelerek, “Terörsüz Türkiye” sürecine yönelik açıklamalarda bulunduğu ve toplantıda “Bütün engelleri aştık. 2 hafta içinde süreç netleşecek” dediği öne sürüldü.

Ayrılığı hazmedemeyen cani, eski eşini pusu kurup öldürmüş

Adana’da 6 ay önce boşandığı 54 yaşındaki Neriman Onur’u tabancayla başından vurarak öldüren cani Mehmet Ali Nayki’nin (58) ayrılığı hazmedemediği, işten dönen eski eşinin servisten indiği noktada pusu kurduğu ortaya çıktı. 20 yaşındaki oğlu Oğlu Caner Nayki tarafından darbedilen cinayet şüphelisi Mehmet Ali Nayki’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Şara, Fransa’da Macron ile görüştü; “İsrail’le aracılar üzerinden görüşüyoruz” | Türkiye ve İsrail, Bakü’de Suriye’yi konuşacak

Şara, Fransa’da Macron ile görüştü; “İsrail’le aracılar üzerinden görüşüyoruz” | Türkiye ve İsrail, Bakü’de Suriye’yi konuşacak