Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

CHP Grup Başkanvekili Başarır: Devletle bağlantılı organize suç aktörleri sıralamasında dünyada 14, Avrupa’da birinciyiz!

“Türkiye organize bir suç devleti haline gelmiştir!”

Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alımı ilanı yayımladı

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2025 yılı için Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 23 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Okul öncesi alarm: Riskli ürünler hâlâ raflarda

Ticaret Bakanlığı, yeni eğitim yılı öncesi kırtasiye, çanta ve kıyafetlerde yoğun denetim yaptı; özellikle oyuncak ve deterjanlarda risk oranı yüksek. Velilerin, ürünlerin CE işareti, etiket bilgileri ve küçük parçalı süslemelere dikkat ederek çocuklarının güvenliğini sağlaması uyarısı yapılıyor.

Başkan Aşgın: ‘Halkı Aldatanların Pazarlarımızda Yeri Olmayacak’

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, semt pazarlarında düzenin sağlanması ve vatandaş memnuniyetinin artırılması amacıyla yaptığı açıklamada, halkı aldatma girişimlerine karşı kesin bir duruş sergiledi.

Oltu’da Geleneksel Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası Büyük Coşkuyla Tamamlandı

Erzurum’un Oltu ilçesinde düzenlenen 7. Geleneksel Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası, 16 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Alaattin Aslan Kur’an Kursu takımı birinci olurken, turnuvada bireysel başarılar da ödüllendirildi.

Adana’da 6.5 Milyon Kaçak Makaron Ele Geçirildi

Jandarma, Adana’da 6.5 milyon gümrük kaçağı makaron ele geçirirken, sürücüyü gözaltına aldı.