Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki hayvan barınağını ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiği sırada poşet içinde canlı köpek yavrularını keşfetti.

Kurtarılan yavrular acil olarak poşetten çıkarıldı ve beslenmeleri için mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınak çalışanı tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptı.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler ve konuyu değerlendirdiler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, belediye olayı soruşturmak için harekete geçti ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İngiltere’nin hedefinde yabancılar var: Başka ülke vatandaşlarına tüm faaliyetlerini bildirme zorunluluğu

Rusya ve İran’ın vatandaşları aracılığıyla kendi topraklarında istihbarat faaliyetleri yürüttüğünü öne süren İngiltere, ülkedeki yabancıların faaliyetlerini devlete bildirmesini zorunlu hale getirdi.

Elon Musk sınır dışı edilecek mi? Trump açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, bir süre önce ilişkilerini kopardığı ABD’li milyarder iş insanı Elon Musk’a yönelik tehdit gibi açıklamalarda bulundu. Donald Trump, 7 Temmuz Pazartesi günü Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yapacağı …

İsrail’den, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’ta yeni saldırı ve sürgün tehdidi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’un bazı bölgelerinde yaşayan Filistinliler için yeni “sürgün emri” yayımladı.

Erdoğan’dan ‘CHP kurultayı’ açıklaması: ‘Şeriatın kestiği parmak…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan partisinin il başkanlarına seslendiği konuşmasında teşkilatlara “Bu yaz mevsimi mevsimlerden bir mevsim olmayacak. Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız” dedi. Erdoğan, CHP kurultayı için ise “Davanın tüm tarafları CHP’lilerden oluşuyor. Bu kavga güreşinin, bu bilek güreşinin hiçbir yerinde yokuz” iddiasında bulundu.

Bisikletten düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bisikletten düşen Yusuf Mahir Bulut (10), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yusuf’un, cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Cemil Tugay’dan kurultay mesajı: ‘Siyasi Partiler Kanunu açık’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ve 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davaya ilişkin, “Siyasi Partiler Kanunu açıktır, seçim mevzuatı ortadadır. Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir” ifadelerini kullandı.