Fethiye’de Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Vakası

Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşure Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bütün vatandaşların Aşure Günü’nü kutladı.

Elon Musk siyasi parti kurdu! İşte tüm detaylar…

Dünyanın en zengin iş adamı Elon Musk, seçim döneminde ve yeni hükumetin ilk döneminde ABD Başkanı Donald Trump’ın en yakın yol arkadaşlarından biriydi. Ancak vergi ve ek tarife gündemi ile ikilinin arası öyle açıldı ki istifa ile kalınmadı …

AKP’li isimden skandal ifadeler: ‘Sokak köpekleri’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalifleri demokratik eylemlere davet etmesinin ardından AKP’li Mücahit Birinci sosyal medya hesabından muhaliflere hakaret etti.

Gözaltındaki Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan yeni mesaj: ‘Boyun eğmedim, eğmem de!’

CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyonlar kapsamında sabah saatlerinde gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan yeni bir mesaj geldi. Karalar, “Bilin ki sadece verdiğiniz kutsal görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. 24 saat hizmet ettim. Boyun eğmedim, eğmem de” dedi.

Ukrayna’dan Rusya’da askeri havaalanına saldırı

Ukrayna Özel Kuvvetleri, Rusya’nın Voronej bölgesindeki askeri havaalanına gerçekleştirilen saldırıda bomba deposu ile bir eğitim uçağının vurulduğunu duyurdu.

Çubuklu – İstinye arabalı vapur hattı kaldırıyor

İBB’ye bağlı Şehir Hatları, İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattının 31 Temmuz itibarıyla hizmet vermeyeceğini açıkladı.