CHP’den Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülener’in tutuklanmasına tepki

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Yetkilileri Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkilisi olan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı.

Olayın ardından CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, belediye personellerinin tutuklanmasına tepki gösterdi.

CHP’li Emir’in açıklamasına göre:

“Bolu’daki Grand Kartal Otel faciasında, 78 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangın güvenliğinin yetersiz olduğu belirlenmiş ve belediyenin bu konuda uyarıda bulunduğu ancak önlem alınmadığı ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ve İtfaiye Müdürü Vekili Kenan Coşkun tutuklandı! Bu durum, AKP’nin hatalı uygulamalarına dokunmak isteyenleri cezalandırdığı adaletsizlik örneğidir!”

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşlık kadın sabahlık ve terliklerle yol kenarında kaldı, eşi polis arayınca farkına vardı

İtalya’nın Ferrara kentinde 2 Mayıs akşamı ilginç ve düşündürücü bir olay yaşandı. 70 yaşındaki bir adam, karısıyla birlikte seyahat ederken verdiği molada eşini karavanda uyuduğunu sandı ama gerçek bambaşkaydı.

AKP MYK toplandı

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir