Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Almanya’da Görkemli Bir Başlangıç: Spielwarenmesse Fuarı

Spielwarenmesse, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Etkinlik boyunca, oyuncak sektöründeki en son trendler, pazar bilgileri ve yenilikler katılımcılara sunulacak, ilham verici bir deneyim yaşatacak.

Unutmayın! 16 Yaşından Küçükler Alınmıyor

Fuar, 165 bin metrekarelik alanda kurulacak ve 68 ülkeden 2 bin 354 firma ile 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ise 64 firma ile fuarda yer alacak.

1 Şubat 2025 tarihine kadar devam edecek fuar, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ayrıca, fuar öncesinde medya mensuplarına yeni oyuncaklar tanıtılacak. Biletler sadece çevrimiçi olarak satıldığı için fuara katılmak isteyenlerin biletlerini önceden satın almaları gerekmektedir ve 16 yaşından küçükler fuar alanına alınmayacaktır.

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Prof. Ercan hayati müdahaleyi anlattı: ‘Olmasaydı bugün aranızda değildim’

Prof. Övgün Ahmet Ercan, “Alın üstü başımdan bir delik açıp kan akmaya başlaması, beyin kanamamı, ayrıca inmeyi engelledi” dedi.

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Pakistan, Hindistan’ın füze saldırılarında ölü sayısının 26’ya yükseldiğini bildirdi

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaşlık kadın sabahlık ve terliklerle yol kenarında kaldı, eşi polis arayınca farkına vardı

İtalya’nın Ferrara kentinde 2 Mayıs akşamı ilginç ve düşündürücü bir olay yaşandı. 70 yaşındaki bir adam, karısıyla birlikte seyahat ederken verdiği molada eşini karavanda uyuduğunu sandı ama gerçek bambaşkaydı.

AKP MYK toplandı

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir