Kocaeli, elini Hatay’dan çekmedi… Hatay’daki okulun kabası bitti, ince işçiliği başladı

Kocaeli Belediyesinden Hatay’a Eğitim Desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu iş birliğiyle geçtiğimiz yıl Hatay’da başlattığı 12 derslikli okul inşaatında önemli bir aşamaya geldi. Kaba işler tamamlandıktan sonra çatı kapatma, dış cephe kaplama, iç sıva ve ıslak hacim seramik imalatları işlemleri tamamlanmış durumda.

Şu an zemin kaplama, mekanik-elektrik tesisat işleri ve diğer ince imalatlar devam ediyor. Okulun önümüzdeki eğitim-öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından projenin son durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Depremin başlangıcından beri Hataylı vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Çadırkentler, konteyner kentler ve altyapı çalışmalarıyla Hatay’a destek olduk. Barınma, gıda ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yaptık. Ayrıca bölgeye kazandırdığımız hastane ile sağlık hizmetlerine katkı sağladık. Şimdi ise Hatay’ın eğitimine destek olacak bu projeyi hayata geçiriyoruz. Hatay’ın geleceğe umutla bakabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşure Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bütün vatandaşların Aşure Günü’nü kutladı.

Elon Musk siyasi parti kurdu! İşte tüm detaylar…

Dünyanın en zengin iş adamı Elon Musk, seçim döneminde ve yeni hükumetin ilk döneminde ABD Başkanı Donald Trump’ın en yakın yol arkadaşlarından biriydi. Ancak vergi ve ek tarife gündemi ile ikilinin arası öyle açıldı ki istifa ile kalınmadı …

AKP’li isimden skandal ifadeler: ‘Sokak köpekleri’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalifleri demokratik eylemlere davet etmesinin ardından AKP’li Mücahit Birinci sosyal medya hesabından muhaliflere hakaret etti.

Gözaltındaki Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan yeni mesaj: ‘Boyun eğmedim, eğmem de!’

CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyonlar kapsamında sabah saatlerinde gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan yeni bir mesaj geldi. Karalar, “Bilin ki sadece verdiğiniz kutsal görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. 24 saat hizmet ettim. Boyun eğmedim, eğmem de” dedi.

Ukrayna’dan Rusya’da askeri havaalanına saldırı

Ukrayna Özel Kuvvetleri, Rusya’nın Voronej bölgesindeki askeri havaalanına gerçekleştirilen saldırıda bomba deposu ile bir eğitim uçağının vurulduğunu duyurdu.

Çubuklu – İstinye arabalı vapur hattı kaldırıyor

İBB’ye bağlı Şehir Hatları, İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattının 31 Temmuz itibarıyla hizmet vermeyeceğini açıkladı.