Başkan Aşgın: ‘Halkı Aldatanların Pazarlarımızda Yeri Olmayacak’

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Kim olursa olsun, halkı aldatanların pazarlarımızda yeri olmayacak” dedi.

Çorum Belediyesi, semt pazarlarında sağlanan düzenin devamlılığı ve vatandaş memnuniyetinin artırılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz aylarda semt pazarlarına yaptığı ziyaretler sonrasında sağlanan düzenin son günlerde bozulmaya başlaması ve vatandaş şikayetlerinin tekrar artış göstermesi sebebiyle Sebzeciler ve Pazarcılar Odası ile Sebze Meyve Hali Komisyoncuları ve Tüccarlar Derneği temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda semt pazarlarındaki sorunlar masaya yatırıldı. Başkan Aşgın, toplantıda özellikle vatandaşları yanıltan uygulamalara karşı ortak hareket etme kararı alındığını açıkladı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Aşgın, Çorum’daki esnafın büyük bir kısmının işini dürüstlükle yaptığını vurgulayarak, “Dürüstçe çalışan esnafımız başımızın tacıdır ve her zaman onların yanındayız. Ancak azınlıkta da olsa vatandaşın güvenini kötüye kullananlara karşı artık çok daha kararlıyız. Bu, onlar için son uyarımızdır. Kim olursa olsun, halkı aldatanların pazarlarımızda yeri olmayacak. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapacak. Bu sorun Çorum’da tarihe karışacak” dedi. – ÇORUM

Related Posts

Siirt’te “İl Yaşlılık Çalıştayı” yapıldı

Siirt’in Tillo ilçesinde “2. Yaşlılık Şurası” kapsamında “İl Yaşlılık Çalıştayı” düzenlendi.

İsrailliler o ülkede mahsur kaldı!

Yedioth Ahronot gazetesinin haberine göre, Bosna Hersek’e gelen 47 İsrail vatandaşı turistin pasaportları konakladıkları otelin resepsiyonunda yanlışlıkla çöpe atıldı. Cumartesi günü İsrail’e dönmeleri gereken turist kafilesinin pasaportlarının …

Gaziantep’te büyük yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı

Gaziantep’te bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle oluşan kara dumanlar, gökyüzünü kapladı.

CHP Grup Başkanvekili Başarır: Devletle bağlantılı organize suç aktörleri sıralamasında dünyada 14, Avrupa’da birinciyiz!

“Türkiye organize bir suç devleti haline gelmiştir!”

Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alımı ilanı yayımladı

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2025 yılı için Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 23 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Okul öncesi alarm: Riskli ürünler hâlâ raflarda

Ticaret Bakanlığı, yeni eğitim yılı öncesi kırtasiye, çanta ve kıyafetlerde yoğun denetim yaptı; özellikle oyuncak ve deterjanlarda risk oranı yüksek. Velilerin, ürünlerin CE işareti, etiket bilgileri ve küçük parçalı süslemelere dikkat ederek çocuklarının güvenliğini sağlaması uyarısı yapılıyor.